Skip to content

Opslagboxen huren?

Bij Opslag Hardsteeg bieden we opslagboxen in diverse maten, van 1 m² tot 80 m², al beschikbaar vanaf €12,- per maand. Of je nu bezig bent met een verbouwing en tijdelijke opslag voor je meubels nodig hebt, of op zoek bent naar ruimte voor je complete inboedel, wij hebben de oplossing voor jou.

We voorzien ook in permanente opslagruimte. Als je kampt met een gebrek aan ruimte thuis, bieden onze opslagunits de perfecte plek voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Bij Opslag Hardsteeg staat veiligheid voorop. Ons volledige complex wordt permanent bewaakt door cameratoezicht, waardoor jouw bezittingen altijd veilig zijn opgeslagen. Jij hebt de sleutel van je eigen unit en kunt te allen tijde bij je waardevolle spullen. Gemak staat bij ons hoog in het vaandel, versterkt door onze gunstige ligging aan de rand van de bebouwde kom van Nederweert. Bereikbaar met zowel de auto als de fiets, voor het ultieme gemak.

Wil je meer weten over onze opslagmogelijkheden? Laten we samen bekijken hoe wij jou van dienst kunnen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om je te helpen met de perfecte opslagoplossing voor jouw behoeften.

Nederweert

Hardsteeg 1
6031PM Nederweert